Pay'n'cross.

Tänker bara skriva om p70 då den gick bra idag. p90 fick vi inte till nått, ingen fart , inga bra språng på framhoppningen... usch jobbigt med Mackan är han är verkligen toppar och dalar , antingen är han jättebra eller dålig... Kan det inte bara vara lite ojämt....

p70
Redan när jag red fram var han pígg och glad, tog alla språng skitbra faktiskt. Han slog till en gång i en oxer men annars ingenting verkligen. Jag red fram i ett bra tempo , ganska snabb framriding verkligen inget svårt.

Sen var det dags för banan. Nummer 1 var det liten backe innan sen plant 4 galoppsprång så många hade svårt med den men Marks klippte den bra, dock lite för nära men var som en trippelbarr så gör inget då. 2an var en liten stock inga svårigheter, sen kom vi till trean i svag uppförsbacke. Marks hade bra tempo men gav inge stöd till munnen så stopp där men andra gången hoppade han den prima!

4an var ett dike , där hoppade han nästan för stort... Så gällde hålla i mannen ordentligt, 5an , 6an , 7an var inget speciellt prima allt ihop. 8an likadant, sen kom 9an som var vattnet tog han nästan för fort men när det gäller Mackan gör det inget, alla ponnysar fick plats med minst 2 galoppsprång. Marks gjorde stilen, stort ner 1 galoppsprång sen uppe. 10an var en stock pryd av en ryttardocka på sidan inge problem!

Gammal hoppträning...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0